Alla inlägg den 4 mars 2009

Av Birgitta - 4 mars 2009 22:43

....jag sedan kvart i sex i kväll är "gräsänka". M är ute med sitt jobb och äter gott. De blir bjudna av arbetsgivaren och det lär visst vara en ren lyxmiddag med trerätters som löst går på c:a 470 kronor per man!!!

Hoppas att han tar det lite lugnt med drycktillbehören så han orkar upp och jobba i morgon. Oooops nu kom han visst hem så nu säger jag natti natti:-)

Av Birgitta - 4 mars 2009 22:13

Ja, så har då alla bidragen presenterats och jag ger här min alldeles högst personliga reflektion över bidragen!!!


Bidrag nr 1: Agnes sjunger inte dåligt och låten är hyfsad men det är en låt man hört förr.


Bidrag nr 2: Den är låten gillar jag - den har en skön takt och de sjunger bra!!!


Bidrag nr 3: En väldigt fin ballad som definitivt inte skulle kommit sist. Den borde ha fått en andra chans i alla fall-


Bidrag nr 4: Tyckte mig ana lite grand av Fríends "Listen to your heartbeat" i denna låten. Vad jag tyckte om låten??? Nja. ingen låt jag skulle lyssna på så ofta i alla fall.


Bidrag nr 5: Jippi!! Mina gamla dansbandsfavoriter - vem har inte lyssnat till den smäktande "Gråt inga tårar":-)

Skön låt men vad har hänt med Thorleifs ljusa röst??? Han lät inte riktigt som han brukade men det kanske har med åldern att göra he he.


Bidrag nr 6: Sarah har en underbar röst och låten är det inget fel på men ännu en ballad bland alla dessa ballader man hört förut.


Bidrag nr 7: Hm, detta tror jag inte att kommer att lyssna på fler gånger - no more comments!!!


Bidrag nr 8: Musiken är helskön och det låter bra ända tills Malena börjar gå upp i höga toner - kan kanske bero på att jag har väldigt svårt för opera för man hör ju inte vad de sjunger - de skulle kunna sjunga på vilket språk som helst och man hör ändå inte vad det är. Väldigt lik Fredrik Kempes "Vincero". Kan det möjligtvis bero på att han har varit med och skrivit både text och musik:-)


Även denna vecka dissar jag Petra Mede - hur mycket hon än försöker så låter det bara krystat och ansträngt och det är inte alltid som publiken skrattar åt hennes "skämt". Hoppas det blir en bättre programledare nästa år.


Ska bli himla spännande att se vilka två från andra chansen som går vidare till Globen. Håller alla tummar och tår för att BWO tar  en av de två platserna eller vad säger du Flingungen:-)


Nä, tack och adjö för mig för denna gången:-)

Av Birgitta - 4 mars 2009 22:03

...och tänkte att jag nog skulle ta tag i mitt bloggande efter att ha varit rätt så slö med den biten:-)


Har inte hänt så mycket här. Har dock fått hem en hel del scrapmaterial från Tradera plus lite läckra smycken (halsband, örhängen och armband) från samma ställe. Tack gode gud att Tradera finns - ett paradis för oss som inte har råd att unna oss lyxen att gå och shoppa i dyra affärer. Här kan man göra fynd på helt nya varor för en bråkdel av vad det skulle kostat i affären. Det finns säkert en del som är skeptiska till att betala en vara i förväg utan några som helst garantier för att den kommer i ens brevlåda men jag har genomfört runt 450 köp under de år jag varit medlem där och aldrig (peppar peppar...) blivit lurad eller besviken. Jag brukar alltid läsa säljarens omdömen innan jag lägger ett bud. Har vissa favoritsäljare som jag återkommer till som lägger upp scrapmaterial bl. a.. Gjorde kanonfynd förra veckan då jag lyckades buda och vinna tre auktioner med scrapböcker för tillsammans 150 kronor och det var inklusive frakt och var och en av dessa böcker kostar runt 150-200 kronor per styck!!!

Sådant gör mig jätteglad:-)

 See you later

Ovido - Quiz & Flashcards