Alla inlägg den 3 maj 2009

Av Birgitta - 3 maj 2009 04:53

Har inte orkat blogga något på ett tag för jag har haft det jobbigt med värken i kroppen.


Har ju slagit vad med Flingungen om vi kan klara av att vara utan godis/snacks och läsk under hela maj och det har gått galant för min del. Trots att det var lördag i går och det fanns ostbågar hemma som hör till mina favoriter så lyckades jag behärska mig och smakade inte en enda ostbåge. När jag väl bestämt mig så blir jag så tjurigt envis så då kan ingen i hela världen få mig att bryta mitt löfte. Hade först tänkt synda med godis när det blir Eurovisionsschlagerfestival för då skulle Flingungen kommit hit men nu ska hon åka på kurs den helgen så då blir det inget syndande för min del. Ska däremot käka massa morötter och äpplen för att stilla mitt sötbehov.


Vaknade till för en stund sedan sittandes i soffan framför TV:n (som dock var avstängd). Tänkte först gå och lägga mig men kände att jag ville gå ut på nätet och kolla läget först och blogga lite samtidigt.


Kollade på Babben i går kväll. Lill-Babs var med och jag tycker att hon är bland det fräschaste som finns i den åldersgruppen. Dessutom verkar hon ju vara så genomtrevlig och go och omtänksam - inga som helst divalater där inte.


Pratade med en av mina syrror häromdagen och vi bestämde att vi ska börja träffas regelbundet så småningom och ta upp släktforskningen igen. Jag har ju hållt på med den av och till och släktforskar både på M:s pappas och mammas sida och min pappas och mammas sida. Det är en hobby som jag varmt rekommenderar för det är så otroligt spännande - rena detektivarbetet ibland. Syftet med min släktforskning var från början att få en så komplett släkthistoria som möjligt till Anton när han fyller 18 år men nu gör jag det också för min egen skull.


Har den senaste tiden utökat min vykortssamling rejält genom en massa fynd på Tradera. Många från Sverige och ännu fler från utlandet. Är inte nöjd än utan siktar in mig på att få vykort från så många platser som möjligt i Sverige - har nu vykort från samtliga 25 län.


Nä, nu börjar ögonen ramla ihop så nu ska jag ta och sussa en stund till.


Natti natti:-)

Ovido - Quiz & Flashcards