Alla inlägg den 6 januari 2010

Av Birgitta - 6 januari 2010 04:07

Sitter här och ruggar som en gammal ugglar, kan inte sova. Är glad för som det ser ut nu så flyttar M om några veckor. Får han bara ett banklån beviljat så köper han en av mina systerdöttrars lägenhet. Jag håller alla tummar och tår för att det blir så för som det är nu kan vi inte leva. Det är en mycket irriterad och spänd stämning här hemma och det är inte bra för Anton och inte för mig heller för den delen. Har idag börjat göra en listförteckning i Excel på datorn över vad som tillhör vem för att det ska bli så rättvist som möjligt vid delningen av det vi har. Det är ju trots allt 20 år som ska delas upp. Vad det gäller Anton så kommer han att bo hos mig och som det verkar nu så ska han få hälsa på sin pappa när han vill men det förutsätter ju att M är nykter - det är ett krav från Soc och från mig med. M kommer att bo på samma bostadsområde som vi gör nu så det tar cirka 5-10 minuter att gå dit.

 

Allt hänger ju på hur villig Anton är att gå dit - jag kommer inte tvinga honom utan det får han bestämma själv. Det är inte så att jag tänker utesluta hans pappa ur hans liv men jag tror inte på att man ska tvinga ett barn till umgänge om det inte vill det. Anton blir ju 11 år i sommar (jösses vad tiden går fort) och är ju så gammal att han får bestämma mer hur han vill ha det.

 

Vad fort julen tog slut - som man har väntat och längtat efter den. Har dock inga som helst planer på att plocka ner alla mina älskade tomtar och annat pynt ännu på ett tag - granen är av plast så den barrar tack och lov inte. Julen lär nog hänga kvar här till slutet av månaden i alla fall.

 

Har jag bara orken så ska jag ta mig upp på förrådet och plocka ner allt som finns där - mest kartonger tack och lov - och gå igenom allt för att se vad som är M:s. En viss orange kartong lär nog dyka upp då Flingungen he he. Då får du pallra dig hit och hämta den *ler*

 

Nä, nog med svammel nu - ska in på Tradera och glo lite innan ögonlocken tar siesta:-)

 

Adios amigos!!!

Ovido - Quiz & Flashcards