Alla inlägg den 13 januari 2010

Av Birgitta - 13 januari 2010 07:55

...det bultar och det bankar................i skallen alltså. Har en djävulsk huvudvärk med lite lätt illamående. Kul?? Nix inte ett dugg  


Till råga på allt så har jag tid i tvättstugan i eftermiddag - måste tvätta för nu börjar det sina i´garderoben hos mig och Anton har inte så många kallingar kvar i sin garderob. Måste gå - kan inte räkna med någon hjälp från M heller - möjligtvis så kanske han hämtar en en kasse eller två när han kommer hem från jobbet, beror på vilket humör han är på. Han tycker ju att jag inte ska tvätta så mycket men vad fan, tar man bara lite tvätt varje gång man tvättar så växer ju tvättberget hela tiden. Hatar att se en massa skitig tvätt torna upp sig i badrummet.


Anton och E hade jättekul igår - de filmade varandra och Mimmi var med på ett hörn hon med. Som tack så kissade hon i Antons för dagen nybäddade säng men som tur var så blev det inte blött i hela sängen.


Måste börja göra mig i ordning - ska ner till stan och köpa hem hö till Mimmi för det finns inte så mycket kvar. Rätt så kallt ute - minus 10 - men ju kallare desto mindre halt ute konstigt nog.


Blir nog fler inlägg senare idag - bara skallebanken försvinner.


See ya

Ovido - Quiz & Flashcards