Alla inlägg den 8 januari 2010

Av Birgitta - 8 januari 2010 00:44

Det har redan gått en vecka av det nya året - och mycket har hunnit hända i mitt liv. Separationen tar ju naturligtvis den största platsen just nu - längtar som en tok efter att M ska flytta. Känner inget hat eller så men det har varit så himla infekterat och tjafsigt här hemma den senaste tiden så för att både han, Anton och jag ska må bra som måster det som sker ske. Han var med syrran och kollade på lägenheten idag och han är nöjd med den. Nu ska det bara skrivas på köpkontrakt och banken ska ge sitt godkännande så kan han flytta in. Är så himla sugen på att ge mig upp i förrådet och hämta ner allt som finns där för att gå igenom vad som han ska ha med sig. Har dessvärre ingen direkt ork och energi till det för jag sover så himla dåligt nu för tiden - blir knappt 2 timmar sammanlagt per dygn men det beror med all säkerhet på all den stress och allt tjafs som varit här hemma.


Nu har vi i alla fall bestämt oss för att vi ska vara vänner i fortsättningen. Ingen vinner ju på att vi är osams - framförallt inte Anton. Han är redan lite orolig inför vad som komma skall men jag ska prata med hans lärare så de vet vad det handlar om ifall det kommer att märkas i skolan.


Vad har jag då gjort idag? Inte så mycket faktiskt. Spelat in den sista delen i Karate Kid-trilogin och städat och bytt i Mimmis bur.

Tänkte gå igenom vår stora skivsamling och plocka ut de skivor som är M:s.

Vi har ju en stooor samling filmer, både på VHS, DVD och inspelade från TV och jag har ju gruvat mig för hur vi skulle dela upp det så rättvist som möjligt men nu sa M tidigare i kväll att det är bättre att jag har filmerna här så kan han komma och låna de han vill se och det lät ju jättebra tycker jag. Han kommer ju att bo på gångavstånd från oss som tur är.



Mina planer för fredagen är följande:

1. Diska dagens disk

2. Sortera tvätt

3. Städa vardagsrummet och hallen

4. Ev. åka ner till stan

5. Om jag åker till stan - handla

6. Skriva ner en lista på alla jag måste kontakta (elbolag, kolla om den försäkring jag har täcker hemmet nu när M:s försäkrning förs över till hans nya lägenhet, kolla upp med Försäkringskassan om bostadsbidrag, underhåll m m)


Får se hur mycket jag orkar av detta - ska i alla fall försöka orka med det mesta.


Nä nu får det vara färdigbloggat för i natt *ler*


Natti natti

Ovido - Quiz & Flashcards